Hoitola Vihreä Voima

Tarina Vihreän Voiman takaa

Olen Niina, 30- vuotias yrittäjä ja 6-vuotiaan tytön äiti. Ajauduin aikaan hoitoalalle, sillä viihdyin jo nuorena maaseudulla ja itsensä työllistäminen täällä tuntui jokseenkin rajalliselta. Nyt viimeiset vuodet rajoja poistaneena, huomaan löytäväni koko ajan uusia mahdollisuuksia.

Mielenkiintoni täydentäviin hoitomuotoihin ja ravinnon vaikutuksiin heräsi omien
hyvinvointihaasteiden myötä jo varhain, ja huomasin pystyväni vaikuttamaan omaan olotilaani isostikin omilla valinnoillani. Lähihoitajan työ ennen sitä oli avannut silmäni myös sille, miten paljon hoidetaan vaan oiretta, eikä aiheuttajaa.
Ollessani äitiyslomalla 2013-2014 oli aikaa ajatella tulevaisuutta uusin silmin. Suoritin refleksologin ammattinimikkeen Savonlinnassa, ja sen oheen pienempiä kursseja, kuten hermoratahierontaa, aromaattista hierontaa, refleksologista vauvahierontaa ja intialaista päähierontaa. Harjoitushoitojen myötä alkoi löytyä pieni asiakaskunta, joka oli kiinnostunut ylläpitämään terveyttään ja ennaltaehkäisemään vaivojaan myös luontaisin keinoin.

Samaan aikaan muutokset omassa ruokavaliossa saivat niveloireeni katoamaan ja liikuntaharrastukset palasivat takaisin arkeen. Tämän päivän viidakossa kuluttajan on vaikea löytää elinvoimaista ravintoa, vaikka elämmekin yltäkylläisyyden aikaa muuten valikoiman puolesta. Suomen luonto, puhtaus ja yötön yö ovat aina olleet iso inspiraation lähde, ja tutustuessani suomalaisen villiravintoyrityksen tuotteisiin olin varma, että haluan rakentaa tulevaisuuttani tämän yhtiön matkassa, sekä viedä villiravintoa kaikkien tietoisuuden hyvinvoinnin tueksi. Matkan varrella mukaan on kertynyt mahtava tiimi vahvoja naisia, joiden kanssa tulemme saavuttamaan yhdessä unelmiamme ja auttamaan tuhansia muita voimaan paremmin niin terveydellisesti, kuin taloudellisestikin.

Syksyllä 2018 kartoitin, mitä palveluja paikalliset olivat vailla ja saimme yhteistyöhön Kehon- ja ihonhoito Soinnun, joten tarjolla on ollut siitä lähtien myös kattava valikoima kosmetologin palveluita ajanvarauksella.